Pripečení slimáci
	        Autor receptu: jody
	         
	        
	        Alebo obmena kuracieho mäsa v kombinácií - čo chladnička dala...
| 		  
				  	  
				  	4 porcie  | 
				  	  
				  	15 minút príprava  | 
				  	  
				  	20 minút  na 200 °C  | 
Postup
- Mäso nakrájame na tenké rezne a tie potom ešte po dĺžke na polovicu, aby sme mali pásy na slimáky.
Rovnako pokrájame po dĺžke šunku na polovicu a syr na tretiny. 
Všetku zeleninu nakrájame na drobno alebo nastrúhame.
Na plátok mäsa dávame trochu vegety (máličko alebo vôbec, šunka je slaná), petržlenovú vňať, trochu z každej zeleniny, syr, šunku a stočíme "na slimáka" a spojíme špáradlom.
 - Zostanuvšiu zeleninu premiešame s troškou oleja a worchesterovou omáčkou. Slimáky poukladáme na plech, lyžičkou na ne povkladáme zvyšok zeleniny a upečieme do chrumkava.
Podávame so zemiakovou kašou a akýmkoľvek zeleninovým šalátom.
Dobrú chuť.