Pražma kráľovská

hanzel - bez fotkyhanzel, 26. júna 2015
Pražma kráľovská
Foto: hanzel
2
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

2 filety
1/2 kg
2 ks
100 g
1 cl
 na ozdobu mikro
100 g
100 g
2 PL
1 ks




Postup

  1. 1

    Zo zemiakov si spravíme pyré, do ktorého pridáme rozmixované Sandrine paradajky a dochutíme soľou a korením.

  2. 2

    Cuketový kvet si naplníme zmesou krabieho mäsa, ktoré sme si zmiešali spolu s krémom fresh soľou, korením a limetkovou kôrou. Môžme pridať aj limetkovou šťavu podľa chuti.

  3. 3

    Keď máme cuketovy kvet naplnený, dáme si do hrnca vodu s maslom a soľou v ktorej kvet uvaríme. (cca 4 min) Pražmu si osolíme, okoreníme a kožou položíme na rozpálenu panvicu pečieme do chrumkava. Keď je koža chrumkava otočíme mäsom na dol na cca 30 sekúnd max minútu a podávame dozdobime bazalkou, bazalkovim olejom a cherry paradajkami.Dobrú chuť

Diskusia k receptu

katka78
Krásna prezentácia, takto keby som to mala teraz pred sebou na stole, s radosťou ochutnám, hoci rybky veľmi nemusím. Vitaj a nech sa ti tu darí!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia