Rýchly a hlavne veľmi chutný recept
10 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Cibuľku nakrájame nadrobno a pór na kolieska. V hrnci rozpustíme maslo a cibuľu s pórom na ňom dosklovita opražíme.
- 2
Opraženú zeleninu posolíme a zalejeme teplým zeleninovým vývarom. Vložíme na kocky pokrájané zemiaky, prikryjeme a spolu na miernom ohni varíme do mäkka.
- 3
Polievku rozmixujeme, prilejeme smotanu, podľa chuti okoreníme a ešte chvíľu povaríme. Ja pred podávaním polievky ešte na olivovom oleji popražím zvyšnú časť póru a posypem ňou polievku :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu