Polievka z kokosového mlieka a zeleniny
Štefan Benďák
šéfkuchár reštaurácie LemonTree v Bratislave – jedinej slovenskej s certifikátom Thai Select, 30. apríla 2012
šéfkuchár reštaurácie LemonTree v Bratislave – jedinej slovenskej s certifikátom Thai Select, 30. apríla 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
porcie
Postup
-
1
Vývar a kokosové mlieko dáme zovrieť, pridáme pastu tom kha a baby karotku. Povaríme päť minút a pred koncom varenia pridáme rybaciu omáčku, cibuľku a špenát.
- 2
Hotovú polievku dochutíme nasekaným koriandrom a kafírovým listom. Ten môžeme nahradiť aj nastrúhanou citrónovou kôrou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu