Polievka od Balatonu

František Šarközy
šéfkuchár hotela Tatra v Bratislave, 9. októbra 2011
Polievka od Balatonu
Foto: Pravda - Ivan Majerský
4
porcie
20 minút
príprava
50 minút
tepelná úprava

Suroviny

200 g
100 g
100 g
100 g
10 g
100 g
 (na zahustenie)




Postup

  1. 1

    Na rozpálenom tuku osmažíme nadrobno pokrájanú cibuľu, krátko orestujeme, pridáme vnútornosti z kapra, ikry, na drobné kocky nakrájanú koreňovú zeleninu, krátko orestujeme.

  2. 2

    Pridáme mletú červenú papriku, pretlak a krátko orestujeme.

  3. 3

    Podlejeme vývarom a pridáme koreniny a petržlenovú vňať. Dochutíme a zahustíme zásmažkou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia