Plnený rezeň vo vínnom cestíčku
Štefan Šesták
šéfkuchár Grand Hotela Bellevue v Hornom Smokovci, 13. júna 2012
šéfkuchár Grand Hotela Bellevue v Hornom Smokovci, 13. júna 2012
Foto: Pravda - Ivan Majerský
8-10
porcií
porcií
5-10 minút
príprava
príprava
40 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Umyté mäso čiastočne nakrojíme, vyklepeme, osolíme a okoreníme.
- 2
Na plát mäsa uložíme plátok šunky a na šunku uložíme nastrúhaný syr zmiešaný s brusnicami. Mäso preložíme na polovicu a kraje zľahka zaklepeme.
- 3
Z mlieka, vína, múky a vajec pripravíme hustejšie cestíčko, do ktorého namáčame rezne a vyprážame v horúcom oleji.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu