Postup
-
1
Šampiňóny s petržlenovou vňaťou podusíme na masle.
- 2
Pripravíme plnku a to tak, že králičiu pečeň, obličky, srdce, olúpanú salámu, niekoľko pokrájaných surových zemiakov a podusené šampiňóny s petržlenovou vňaťou najskôr zomelieme. Potom osolíme, okoreníme a dobre premiešame.
- 3
Králika potrieme zvonka i zvnútra cesnakom, osolíme, okoreníme a naplníme pripravenou plnkou. Zošijeme otvor na bruchu, celého králika obalíme slaninou a na 50 g masla upečieme. Podlejeme vínom a pridáme sardelovú pastu.
- 4
Pripravíme bledú zápražku, ktorú urobíme z PL hladkej múky a PL masla a zahustíme ňou omáčku.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu