Foto: zorkaz
6
porcií
porcií
25 minút
príprava
príprava
35 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Umyté zemiaky prekrojíme na polovice a vydlabeme stred cca 1cm. Pripravíme si cibulu ktorú si udusíme a potom ju pridáme do mletého mäsa a zmiešame aj s koreninamy a strúhaným syrom.
- 2
Zemiaky naplníme na mierny kopec, lebo mäso ešte trochu narastie. Pečieme cca 35min na 170C. Po dopečení pridáme plátkový syr a necháme ho roztopiť. Z vydlabaných zemiakov som ja dorobila ešte opekané alebo kašu ale kludne ich môžete dať aj do polievky ak budete variť.
- 3
Nezabudnite na šalát...
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu