Foto: andiss
Ľahké, rýchle a zdravé. Aj Kamila Magálová vyskúšala tento recept vo svojej relácii. Vopred sa ospravedlňujem za fotku, ktorá nejde otočiť :-D
porcia
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zo šampionov vydlabeme hlúbik, očistíme. Umyjeme a osušíme.
- 2
Vodu privedieme do varu, prilejeme šťavu z citróna. Jednu až dve minútky necháme šampióny spariť, vložením do vriacej vody. Vyberieme, necháme trošku odkvapkať a vysušiť. Zatiaľ si pripravíme plnku. Cottage ochutíme bylinkovou soľou. A šup sa do plnenia klobúčikov ;)
- 3
Keď už máme šampióny naplnené, vrch posypeme pálivou paprikou, bazalkou a roztlačeným cesnakom. Dáme na plech alebo do zapekacej misy piecť asi na 15- 20 minút. Komu nevadí, môže ešte 5 minút pred dopečením posypať syrom. Podávame s ľubovoľnou zeleninkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
A šampióny dostať veru aj v Kauflande.