Plnené chilli papričky Quajillo
Autor receptu: thechillidoctor
Chcela som skúsiť niečo nové a keďže som mala chuť na niečo vegetariánske tak
som sa rozhodla skúsiť naplniť papričky Quajillo. A musím povedať, že to bolo skutočne
výborne.
4 porcie |
20 minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup
- Pripravíme si všetky suroviny.
- Následne si ich spolu dobre premiešame v jednej miske. Kľudne si podľa vlastnej chuti pridajte korenie, výslednú chuť to nepokazí.
- Aby sa vám papričky lepšie plnili môžete ich nachviľku nechať namočené vo vode, aby zmäkli. Mne to išlo aj bez toho krásne plniť až do plna.
- Ak vám ostane plnka môžete z nej spraviť placky a obaliť v strúhanke ako klasické "faširky" a upiecť spolu s papričkami.
Na panvici si zohrejte olej a klasickým spôsobom pomaly opečte z oboch strán.
Podávať môžete so zemiakovo cibuľovým šalátom, alebo klasickými varenými zemiakmi a zeleninovou prílohou.
Prajem príjemnú chuť :)