Pravé slovenské:)))........mnamkové:)
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200-250 °C
na 200-250 °C
Postup
- 
                                                    1
                                                    Kotlety alebo kuracie prsia na okrajoch narežeme,naklepeme,posolíme pokoreníme potrieme horčicou a obalíme múkou   
- 
                                                    2
                                                    Opečieme ich na masti a vyberieme   
- 
                                                    3
                                                    Výpek z mäsa dáme do pekáča,naň navrstvíme kapustu,nahrubo pokrájanú cibuľu a pozdlžne pokrájanú klobásu.   
- 
                                                    4
                                                    Posypeme zmesou byliniek,borievkami a zalejeme vínom Na kapustu dáme opečené kotlety a v rozohriatej rúre pomaly pečieme asi 20 minút.   
- 
                                                    5
                                                    Podávame s varenými alebo s opekanými zemiakmi posypanými opraženou cibuľou.   
- 
                                                    6
                                                    Takto vyzerajú z kuracích prs:)   
- 
                                                    7
                                                    Tu je z bravščových kotliet podávane so zemiakmi:)   


 
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                     
                                                    




 
 


Diskusia k receptu