Pravé slovenské:)))........mnamkové:)
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200-250 °C
na 200-250 °C
Suroviny
4kusy 150g |
|
|
|
1 lyžička |
|
1 lyžička |
|
|
|
2 lyžice |
|
400 g |
|
1 kus |
|
200 g |
|
|
|
150 ml |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Kotlety alebo kuracie prsia na okrajoch narežeme,naklepeme,posolíme pokoreníme potrieme horčicou a obalíme múkou
-
2
Opečieme ich na masti a vyberieme
-
3
Výpek z mäsa dáme do pekáča,naň navrstvíme kapustu,nahrubo pokrájanú cibuľu a pozdlžne pokrájanú klobásu.
-
4
Posypeme zmesou byliniek,borievkami a zalejeme vínom Na kapustu dáme opečené kotlety a v rozohriatej rúre pomaly pečieme asi 20 minút.
-
5
Podávame s varenými alebo s opekanými zemiakmi posypanými opraženou cibuľou.
-
6
Takto vyzerajú z kuracích prs:)
-
7
Tu je z bravščových kotliet podávane so zemiakmi:)
Diskusia k receptu