Foto: eraserhead
táto ryba má veľmi jemné mäso, nemá malé kostičky takže je vhodná aj pre deti a napokon je aj celkom lacná
1
porcia
porcia
5 minút
príprava
príprava
20 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Na spodok pekáča dáme čerstvé bylinky (vaše obľúbené), jemne solíme a koreníme, pokropíme olejom.
-
2
Položíme jemne posolenú a korenenú rybu, do brucha vložíme kúsok citrónu a bylinku, pokropíme olejom a dáme piecť na 180 stupňov a 15-20 minút (podľa veľkosti)
varecha.pravda.sk/recepty/silvestrovsky-jazyk/12694-recep...
ej hombre takú veľkú panvicu v kredenci nemám, keď sa ta ryba pečie tak sa srandovne vlní, ako by chcela z tej rúry odplávať .......