Vsetko najlepsie v Novom roku, my uz to mame za nami. Ryba sa da pripravit aj tak inak , rychlo po azijsky vyprazana v Zobraziť celý popisVsetko najlepsie v Novom roku, my uz to mame za nami. Ryba sa da pripravit aj tak inak , rychlo po azijsky vyprazana v celku v ochutenom cesticku jednoduchy recept ale pozor na deti , prska ked sa oblieva horucim olejom.
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
1 |
|
1/2 hrnceka |
|
podľa potreby |
|
|
|
nasekaná |
|
2 struciky nakrajany na male kusky |
|
1 cm nakrajany nadrobno |
|
1 /feferónka/ |
|
1lyzica |
|
1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
My sme tych morskych jazykov mali viac, ale prikladam ,na jedneho co bolo treba. Ocisteny rybu osusime. A obalime - ponorime vo velmi jednoduchom cesticku z muky a vody ochutenom sol a mlete korenie. Trik je ze rybu dame do vacsieho woku s olejom na dne , nahnemeho a plus si pomahame zufanou - oblievame rybu horucim olejom do zlatista. ( fotenie nie je moc vhodne prska ...) Odlozime na papierovu servitku.
- 2
Na panvici si na troske oleja a sezamoveho oleja oprazime cibulu , cesnak, zazvor a chilli ochutime rybaciou omackou .
- 3
Rybu prelozime na misku oblozime podusenou cibulkou prizdobime koriandrom a limetkou. Garantovany uspech s dobrym vinom.
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu