Zbožňujem lístkové cesto pretože sa z neho dá robiť XY vecí. Medzi moje najobľúbenejšie recepty patrí táto skvelá pizza štrúdľa :-)
15-20 minút
príprava
príprava
30-35 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Najprv si rozvaľkáme cesto do tvaru obdĺžnika. Do rajčinového pretlaku dáme troška soli, sušenú bazalku a pretlačený cesnak. Zmesou rovnomerne potrieme cesto.
- 2
Na cesto môžte naukladať čo len chcete. Ja som použila toustový nárez, plátky údeného eidamu, kukuricu, šampiňóny a nastrúhanú nivu. Zvinieme do rolády, polejeme mliekom a na záver posypeme pizza korením.
- 3
Pečieme vo vyhriatej rúre na 200 stupňoch cca 30-35 minút. Štrúdlu po upečení necháme troška vychladnúť, nakrájať a podávať. Prajem dobrú chuť. :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu