Pizza štrúdľa z lístkového cesta

randy - fotkarandy, 18. januára 2014

Zbožňujem lístkové cesto pretože sa z neho dá robiť XY vecí. Medzi moje najobľúbenejšie recepty patrí táto skvelá pizza štrúdľa :-)

15-20 minút
príprava
30-35 minút
na 200 °C

Suroviny

1 bal.
140 g
1 strúčik
 na potretie




Postup

  1. 1

    Najprv si rozvaľkáme cesto do tvaru obdĺžnika. Do rajčinového pretlaku dáme troška soli, sušenú bazalku a pretlačený cesnak. Zmesou rovnomerne potrieme cesto.

  2. 2

    Na cesto môžte naukladať čo len chcete. Ja som použila toustový nárez, plátky údeného eidamu, kukuricu, šampiňóny a nastrúhanú nivu. Zvinieme do rolády, polejeme mliekom a na záver posypeme pizza korením.

  3. 3

    Pečieme vo vyhriatej rúre na 200 stupňoch cca 30-35 minút. Štrúdlu po upečení necháme troška vychladnúť, nakrájať a podávať. Prajem dobrú chuť. :-)

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia