Pizza štrúdľa z lístkového cesta

Autor receptu: randy

Zbožňujem lístkové cesto pretože sa z neho dá robiť XY vecí. Medzi moje najobľúbenejšie recepty patrí táto skvelá pizza štrúdľa :-)

15-20 minút
príprava
30-35 minút
na 200 °C

Postup

  1. Najprv si rozvaľkáme cesto do tvaru obdĺžnika. Do rajčinového pretlaku dáme troška soli, sušenú bazalku a pretlačený cesnak. Zmesou rovnomerne potrieme cesto.
  2. Na cesto môžte naukladať čo len chcete. Ja som použila toustový nárez, plátky údeného eidamu, kukuricu, šampiňóny a nastrúhanú nivu. Zvinieme do rolády, polejeme mliekom a na záver posypeme pizza korením.
  3. Pečieme vo vyhriatej rúre na 200 stupňoch cca 30-35 minút. Štrúdlu po upečení necháme troška vychladnúť, nakrájať a podávať. Prajem dobrú chuť. :-)