Pizza štrúdľa z lístkového cesta
Autor receptu: randy
Zbožňujem lístkové cesto pretože sa z neho dá robiť XY vecí. Medzi moje najobľúbenejšie
recepty patrí táto skvelá pizza štrúdľa :-)
15-20 minút príprava |
30-35 minút na 200 °C |
Postup
- Najprv si rozvaľkáme cesto do tvaru obdĺžnika. Do rajčinového pretlaku dáme troška soli, sušenú bazalku a pretlačený cesnak. Zmesou rovnomerne potrieme cesto.
- Na cesto môžte naukladať čo len chcete. Ja som použila toustový nárez, plátky údeného eidamu, kukuricu, šampiňóny a nastrúhanú nivu. Zvinieme do rolády, polejeme mliekom a na záver posypeme pizza korením.
- Pečieme vo vyhriatej rúre na 200 stupňoch cca 30-35 minút. Štrúdlu po upečení necháme troška vychladnúť, nakrájať a podávať. Prajem dobrú chuť. :-)