Je to balzam pre oko aj žalúdok.
6
porcií
porcií
10 minút minút
príprava
príprava
360 minút minút
na 95°C a 200°C °C
na 95°C a 200°C °C
Suroviny
2200 g |
|
0,5 l |
|
7 ks |
|
14 ks |
|
3 ks |
|
|
|
1 stredne veľký ks |
|
1 hlávka |
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Prstami natrieme po celom kolene soľ. Dáme do hrnca nalejeme fľašku silného piva, pridáme koreniny, cibuľu na krúžky a celé strúčiky cesnaku.
- 2
Hrniec zavrieme dáme do rúry na 5,5 - 6 hodín, pri teplote 90 °C - 100 °C. Necháme ho piecť bez pozerania.
- 3
Potom hrniec otvoríme a dáme zapiecť na 30 minút pri teplote 190 °C - 200 °C, za častého polievania výpekom. Takto bude potom koleno svietiť, že momentálne dostanete hlad.
- 4
A takto koleno vyzerá na druhy deň. To pivo sa vyparilo a ostala len masť.
Tiež bravčové koleno:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu