Foto: morenajea
Tento recept mám z letáka jedného nemenovaného obchodného reťazca :)
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Mäso si naklepeme. Spravíme si pác zo soli, horčice, prelisovaného cesnaku, zázvoru a papriky (kto chce dá aj pálivú). Mäsko obalíme v páci z oboch strán.
- 2
Na oleji speníme cibuľu a mäso na nej rýchlo opečieme. Zaprášime kari korením a trochu podlejeme vodou/vývarom. Necháme dusiť v tlakáči. Pred dokončením pridáme tavený syr a necháme ho pekne rozpustiť.
- 3
Podávame s tarhoňou. Dobrú chuť !
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu