Pikantné bravčové mäsko

morenajea - fotkamorenajea, 19. októbra 2010
Pikantné bravčové mäsko
Foto: morenajea

Tento recept mám z letáka jedného nemenovaného obchodného reťazca :)

30 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ČL
1 ČL
1 ČL
2 PL
4 ks
2 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    Mäso si naklepeme. Spravíme si pác zo soli, horčice, prelisovaného cesnaku, zázvoru a papriky (kto chce dá aj pálivú). Mäsko obalíme v páci z oboch strán.

  2. 2

    Na oleji speníme cibuľu a mäso na nej rýchlo opečieme. Zaprášime kari korením a trochu podlejeme vodou/vývarom. Necháme dusiť v tlakáči. Pred dokončením pridáme tavený syr a necháme ho pekne rozpustiť.

  3. 3

    Podávame s tarhoňou. Dobrú chuť !

Diskusia k receptu

anina43
mňam, prave som zjedla tarhoňua mäsko na šampiňonoch, ale dala by som si aj takto pripravené a s tým taveným syrom musí byť veľmi chutné
matased
Zajtra vyskúšam, dostala som na to náramnú chuť!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia