Pikantná tuniaková nátierka

vikulqa - fotkavikulqa, 30. októbra 2014
Pikantná tuniaková nátierka
Foto: vikulqa
10 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 bal.
1 bal.
1 PL
1-2 PL
1 hrnček
2 ks na tvrdo
1 kvapka
štipka
štipka
podľa chuti

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Vajcia a cibuľku nakrájame na drobno. Všetky suroviny spolu poriadne premiešame. Necháme aspoň na 2 hodiny v chladničke odstáť a môžeme podávať :) Dobrú chuť :)

Recept je zaradený do kategórií:
Ryby, Ryby morské, Nátierky, Večera, Rýchla príprava (do 30 min.)

Diskusia k receptu

hadik
Fíha, dosť ma zaskočilo, že tam chýba ostrý kečup, dal by som tam aj zo 3 lyžičky.