Foto: liviar
Je výborný a krásne nadýchaný.
Suroviny
2 hrnčeky |
|
1 hrnček |
|
1 a 1/2 hrnčeka |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
3 PL |
|
1 čl |
|
2 hrnčeky |
|
1 hrnček |
|
2 ks |
|
3 PL |
|
|
Postup
-
1
Najskôr si pripravíme suroviny. Hrnček som mala 250 ml.
-
2
Do misky si dáme najprv sypké suroviny a postupne k nim prišľaháme tekuté suroviny. Dobre premiešame, a toto som zabudla odfotiť. Vylejeme na plech vystlaný fóliou na pečenie alebo papierom na pečenie. Pečieme asi tak 30-40 min na 180°C
-
3
Medzitým si pripravíme čokoládovú polevu. Rozpustila som čokoládu so smotanou na šľahanie a trochou oleja. Necháme mierne vychladnúť.
-
4
Ešte teplý upečený perník potrieme marmeládou a polejeme čokoládou. A toto som zase zabudla odfotiť. No čo už so mnou. Ale aspoň, že chutí. Dobrú chuť.
bejulienka tú polevu robím len tak od oka, a teraz pozerám, že si z Kosíh a že Beatrix, no párkrát som tam bola.
suchý nebol vôbec - zaraďujem do obľúbených