Foto: shukvacik
Dneska sme dostali chuť na kuraciu pečienku, väčšinou ju robievame len restovanu na cibuli a je úžasná ale dnes som trošku experimentoval
4
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
15-20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
- Na bravčovej masti si orestujeme do sklovita cibuľu s cesnakom
-
2
- Umytú, očistenú, nakrájanú pečienku pridáme k cibuli a ešte chvíľu restujeme
-
3
- Pridáme mletú rascu, mleté čierne korenie a mletú červenú papriku chvíľu opražíme a podlejeme trochu vodou
- 4
- Pridáme pretlak , lyžicu horčice ( môžme dať jednu čajovú lyžičku trstinového cukru ), soľ a dochutíme podľa svojho gusta
- 5
- Na koniec pridáme majoránku a pečienku odstavíme od šporáku.
- Pečienku podávame s chlebom , ryžou alebo zemiakmi - 4
Diskusia k receptu