Pečený zubáč na avokádovom kréme
Michal Vajda
šéfkuchár reštaurácie HU:MAN v Žiline, 7. marca 2017
šéfkuchár reštaurácie HU:MAN v Žiline, 7. marca 2017
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
8 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na rozpálený olivový olej položíme zubáča kožou nadol. Osolíme a okoreníme. Opekáme 8 minút.
- 2
Avokádový krém: Avokádo, šťavu z limetky, čili, mascarpone, cesnak a soľ vložíme do mixéra a všetko spolu zmixujeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu