Pečený zubáč na avokádovom kréme

Michal Vajda
šéfkuchár reštaurácie HU:MAN v Žiline, 7. marca 2017
Pečený zubáč na avokádovom kréme
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
5 minút
príprava
8 minút
tepelná úprava

Suroviny

100 ml
600 g
200 g
50 g
20 g
10 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Na rozpálený olivový olej položíme zubáča kožou nadol. Osolíme a okoreníme. Opekáme 8 minút.

  2. 2

    Avokádový krém: Avokádo, šťavu z limetky, čili, mascarpone, cesnak a soľ vložíme do mixéra a všetko spolu zmixujeme.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: