Tento recept mám od priateľky z Frýdku Místku. Recept sa mi po prečítaní veľmi páčil a po ochutnaní si ho obľúbila celá rodina.
Suroviny
1 kg |
|
3 lyžice |
|
|
|
čerstvá (sušená) |
|
|
|
4-5 strúčikov |
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Z múky, bazalky a papriky si pripravíme zmes na obalovanie a obalíme posolené plátky pangasiusa. V malej miske si pripravíme zmes na potieranie. Zmiešame olivový olej, na malé kocky posekaný cesnak a posekanú petržlenovú vňať. Rybu obalenú v múke opečieme na jednej strane približne 2-3 minutky. Po otočení (opečenú stranu) potrieme cesnakovou zmesou. Po upečení ešte raz otočíme a cesnakom natretú stranu opečieme 1/2 minutý (nesmie zhorknúť cesnak). Vyberieme a podávame so zemiakovou kašou.
Diskusia k receptu
Najsrdiečkovanejšie komentáre Ukáž celú diskusiu