Pečený obložený hermelín so šalátom
Foto: bibuskam
Rýchla a chutná lahôdka na obed.
5 minút
príprava
príprava
15 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Na kus alobalu položíme polovicu nakrájanej cibule, polovicu slaniny a hermelín. Posypeme provensalským a mletým čiernym korením a navrch rozložíme druhú polovicu nakrájanej cibule, zvyšok slaniny a zabalíme do alobalu. Dáme do rúry na 200 stupňov na 15 minút.
- 2
Šalát: Šalát nakrájame alebo natrháme, mrkvu nahrubo postrúhame a pridáme špenátové listy. Primiešame biely jogurt a ochutíme vegetou.
Tiež hermelín:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu