Pečený hermelín
Pečený hermelín

Pečený obložený hermelín so šalátom

bibuskam - fotkabibuskam, 28. apríla 2020
Pečený obložený hermelín so šalátom
Foto: bibuskam

Rýchla a chutná lahôdka na obed.

5 minút
príprava
15 minút
na 200 °C

Suroviny

1 ks
2-4 plátky
1 ks
Šalát:




Postup

  1. 1

    Na kus alobalu položíme polovicu nakrájanej cibule, polovicu slaniny a hermelín. Posypeme provensalským a mletým čiernym korením a navrch rozložíme druhú polovicu nakrájanej cibule, zvyšok slaniny a zabalíme do alobalu. Dáme do rúry na 200 stupňov na 15 minút.

  2. 2

    Šalát: Šalát nakrájame alebo natrháme, mrkvu nahrubo postrúhame a pridáme špenátové listy. Primiešame biely jogurt a ochutíme vegetou.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia