Pečené plnené paradajky
Radovan Žigray
šéfkuchár hotela Privilege v Košiciach, 13. júla 2014
šéfkuchár hotela Privilege v Košiciach, 13. júla 2014
Foto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
10 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Paradajky umyjeme, vrch odrežeme a vnútro vydlabeme lyžičkou. Klobúčiky a dužinu narežeme.
- 2
Očistený, umytý špenát orestujeme na cibuli s cesnakom, primiešame narezané paradajky.
- 3
Paradajky naplníme, zabalíme do alobalu a grilujeme.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu