Pečené gaštany fotorecept
Foto: 2010
Nevhodný termín na Slovensku, ale u nás je už jeseň. Kúpil som gaštany, ale sú menšie a našťastie máme uja googla, tak som skúsil Zobraziť celý popisNevhodný termín na Slovensku, ale u nás je už jeseň. Kúpil som gaštany, ale sú menšie a našťastie máme uja googla, tak som skúsil tento recept. Včera sa mi nedarilo, boli vysušené, ale táto metóda je OK.
príprava
na 230 °C
Postup
-
1
Vodu osolime, ja som dal dve lyzice. Gastany narezeme napriec, najlepsi je ziletkovy noz. Vlozime do vody na polhodinu marinovat.
-
2
Dame do bbq- grillu, rozohrejeme tak na 230 C a dame na deravu panvicu.
-
3
Zakryjeme, a pecieme - dusime, do makka u mna to bolo len 20 minut, ked su vacsie dlhsie.
-
4
Nechame zakryte po upeceni 5 minut a potom sa uplne lahko supu.
Dostať teraz kupiť v Kauflande varené a zamrazené. :-)
Ja viem, občas kúpim......ale najlepšie sú také horúce, na lúpačku.