Pečené baranie mäso

redakcia - fotkaredakcia, 20. augusta 2009
Pečené baranie mäso

Suroviny

1600 g
100 g
300 g
80 g
30 g
30 g




Postup

  1. 1

    Umyté a odblanené baranie mäso osolíme, okoreníme, potrieme prelisovaným cesnakom.

  2. 2

    Na plech dáme bravčovú masť, na masť uložíme pokrájanú cibuľu, pripravené mäso, podlejeme vodou a v mierne rozohriatej rúre pečieme do mäkka.

  3. 3

    Počas pečenia mäso občas obraciame, polievame šťavou, podľa potreby mäso podlievame vodou. Upečené mäso vyberieme.

  4. 4

    Pripravíme slabú zápražku – roztopenú bravč. masť zaprášime múkou, krátko opražíme , zalejeme výpekom z mäsa , chvíľu povaríme, dochutíme soľou a precedíme.

  5. 5

    Vhodnou prílohou sú strapačky s kyslou kapustou (recept uverejňujeme na inom mieste).

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia