Postup
-
1
Umyté a odblanené baranie mäso osolíme, okoreníme, potrieme prelisovaným cesnakom.
- 2
Na plech dáme bravčovú masť, na masť uložíme pokrájanú cibuľu, pripravené mäso, podlejeme vodou a v mierne rozohriatej rúre pečieme do mäkka.
- 3
Počas pečenia mäso občas obraciame, polievame šťavou, podľa potreby mäso podlievame vodou. Upečené mäso vyberieme.
- 4
Pripravíme slabú zápražku – roztopenú bravč. masť zaprášime múkou, krátko opražíme , zalejeme výpekom z mäsa , chvíľu povaríme, dochutíme soľou a precedíme.
- 5
Vhodnou prílohou sú strapačky s kyslou kapustou (recept uverejňujeme na inom mieste).
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu