Pečená mrkva a šampiňóny

methi - fotkamethi, 3. marca 2016
Pečená mrkva a šampiňóny
Foto: methi

Mozeme podavat ako prilohu alebo s hriankou.

Suroviny

200 g
2 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Sampinony ocistime a nakrajame, mrkvu ocistime a tiez nakrajame. Oboje dame do misky a pridame ostatne suroviny, vsetko podla chuti. Poriadne premiesame a rozlozime na plech, na ktorom to budeme piect. Ruru vyhrejeme na 230st. a pecieme 15 minut.

Diskusia k receptu

marcipanek
Děkuji za skvělý receptík,indická kuchyně je prostě úžasná,lehce stravitelná,jednoduchá a je pastvou pro oči i chuť.Dávám 5*
monty469
Je to jednoduche a dobree, ked si k tomu dam kus mäsa tak to bude super.Aj bez toho mäsa ti dam 5*:-)
methi
Vdaka. Nech vam chuti. Kludne aj k masu :)
danda3
Perfektné, opäť v jednoduchosti je krása, príde na rad. Miška, aj to Kešu mrkvové kari by si sem mohla pridať, je to delikatesa.☺
bembo
Dnes som túto pochúťku vyskúšal ako prílohu ku kuraciemu soté s ryžou.Najprv som si dal len tak samotné,a potom som skúsil kombináciu soté s ryžou.V oboch prípadoch veľmi chutné.
1x methi
bembo
@afataga (3.3.2016 11:44)

Bol to dobrý nápad dať ako prílohu k steaku,ale dnes som to vyskúšal ku kuraciemu soté aj s ryžou,čo mi veľmi chutilo.Na budúce vyskúšam aj so steakom.Každý máme iné chute,ale je dobre vyskúšať aj kombináciu tých druhých(pre mňa okrem paradajok :-) :-) :-) ).
1x methi

Zaujímavé video z archívu TV Varecha