Foto: jajama
Jemný gulašík.
8
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
30-35 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
500 g |
|
2 ks väčšia |
|
podľa potreby |
|
3-4 ks |
|
2 čl |
|
2 ks na drobnúčko pokrájané |
|
2 =strúčky |
|
2 ks |
|
g |
|
podľa chutí |
|
podľa chutí |
|
Postup
-
1
Pripravím si suroviny,
-
2
cibuľu spením na oleji,
-
3
pridám nakrájané mäso,podusím,podlejem vodou.
-
4
Asi po 15 min. pridám paradajy,
-
5
zemiaky,ak treba podlejem vodou a nechám zemiačky rozvariť.
-
6
Potom pridám papriku,
-
7
a patizon. Podľa potreby dolejem vody,pridám kari,a dochutím.Patizon varíme tak aby sa nerozvaril.
Diskusia k receptu