Patizónový guľaš fotorecept

jajama - fotkajajama, 25. septembra 2011
Patizónový guľaš (fotorecept)
Foto: jajama

Jemný gulašík.

8
porcií
30 minút
príprava
30-35 minút
tepelná úprava

Suroviny

500 g
2 ks väčšia
podľa potreby
3-4 ks
2 čl
2 ks na drobnúčko pokrájané
2 =strúčky
2 ks
 g
podľa chutí
podľa chutí

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pripravím si suroviny,

    Patizónový guľaš (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    cibuľu spením na oleji,

    Patizónový guľaš (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    pridám nakrájané mäso,podusím,podlejem vodou.

    Patizónový guľaš (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Asi po 15 min. pridám paradajy,

    Patizónový guľaš (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    zemiaky,ak treba podlejem vodou a nechám zemiačky rozvariť.

    Patizónový guľaš (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Potom pridám papriku,

    Patizónový guľaš (fotorecept) - obrázok 6
  7. 7

    a patizon. Podľa potreby dolejem vody,pridám kari,a dochutím.Patizon varíme tak aby sa nerozvaril.

    Patizónový guľaš (fotorecept) - obrázok 7

Diskusia k receptu