Paradajkové carpaccio
Paradajkové carpaccio

Paradajkové carpaccio s mozzarellovou panna cottou

Marián Čapák
šéfkuchár reštaurácie a pivárne Astoria v Piešťanoch, 31. mája 2022
Paradajkové carpaccio s mozzarellovou panna cottou
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

2 ks veľké
80 g
380 ml
2 ČL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Želatínu dáme do trochy vody napučať. Mozzarellu rozmixujeme spolu s mliekom, osolíme, okoreníme a v hrnci chvíľu povaríme.

  2. 2

    Pridáme napučanú želatínu, nalejeme do formičiek a necháme stuhnúť.

  3. 3

    Paradajky nakrájame na veľmi tenké plátky a rozložíme na tanier. Pokvapkáme olivovým olejom, pridáme morskú soľ a podávame so stuhnutou mozzarellovou panna cottou. Dozdobíme mletým čili a bylinkami.

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha