Paradajková polievka s tofu

jarbra - bez fotkyjarbra, 11. augusta 2014
Paradajková polievka s tofu
Foto: jarbra

Paradajky, tofu mi velmi chutia, mam rada recepty na rozne sposoby. Priprava tejto polievky je velmi jednoduch a rychla.

Suroviny

250 g
1 ks
2 strúčiky
1 ks
600 g
1 PL
1,5 l
1/2 ČL
1/2 ČL
1/2 ČL




Postup

  1. 1

    Kedze mam uz dlhsiu dobu problem s pridavanim fotiek, ako som pisala ,, v diskusi o radu a pomoc ,, ... podarila sa mi v tomto recepte zatial iba hlavna. Chybu odstranujem, trva to velmi dlho pokial sa fotka da do poriadku. Mam este vela napisanych receptov z tofu. Ked to bude este mozne, urcite par fotiek k receptu pridam. Dakujem za pochopenie. :-(

  2. 2

    Cibulu, cesnak osupeme.

  3. 3

    Posekanu cibulu a cesnak spenime na oleji.

  4. 4

    Pridame pokrajane paradajky a papriku na mensie kusky ... kratko podusime.

  5. 5

    Paradajky a papriku zalejeme zeleninovym vyvarom, ( 2 bujonove kocky ) ochutime solou, korenim, cukrom ( podla chuti ) ...

  6. 6

    povarime cca 10 minut.

  7. 7

    Na koniec pridame na kocky tofu. Nevarime. Hotovo !

Diskusia k receptu

jarbra
@mariamka , si zlatucka Dakujem Ti pekne, pokusim sa, neviem ci to zvladnem ... budem natom pracovat celu noc :-) ... nam tato polievka velmi chuti, mozes si dochutit podla chuti,... aj ja som ju dnes robila ... tento krat som pridala bobkovy listok a trochu noveho korenia - prevoniala ... vyskusaj . Este raz dakujem. Prajem Ti pekny vecer. Pa.
mariamka
uvarena, zdegustovana, vyborna! hadam prvykrat som varila rajcinovu bez pretlaku a lupanych z konzervy, ta chut je nenahraditelna! dala som pocas varenia aj zelerovu vnat, tak nejak mi tam pasuje, ako vlozka par cestovin a alternativne tofu /bazalkove/ alebo encian, dakujem za pekny recept, a vidim, ze fotky uz ficia, tesim na dalsie recepty :)

jarbra
@mariamka , palec hore vyzera krasne, ... som rada ze polievocka Ti chutila ... snazim sa fotky davat do poriadku, ale nie vsetky sa daju pridat ... asi tie starsie co su napisane necham tak, verim ze ked pridam nove receptiky, ze to bude uz OKE ! :-) Prajem pekny vecer. Pa.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia