Paradajková polievka s bylinkami a parmezánom fotorecept
Foto: skatulka
Na takúto polievku chodievam na obed do jednej reštaurácie. Snažila som sa priblížiť tejto výraznej paradajkovej chuti spojenú s chuťou byliniek. Použila som Zobraziť celý popisNa takúto polievku chodievam na obed do jednej reštaurácie. Snažila som sa priblížiť tejto výraznej paradajkovej chuti spojenú s chuťou byliniek. Použila som domáci paradajkový pretlak mojej maminy a polievočka sa fakt vydarila.
príprava
Postup
-
1
Paradajkový pretlak zriedime s trochou vody, podľa toho, akú hustú polievku chceme. Dôležité je dochutenie. Osolíme, dosladíme trochou cukru a najmä dochutíme bazalkou, tymiánom a čiernym korením. Necháme prejsť varom.
-
2
Podávame s opečenými bagetkami s bazalkový pestom a bohato posypeme parmezánom.
Diskusia k receptu