Panini Agnello
	        Autor receptu: redakcia 	         
	        
	        Postup- Chlieb panini rozkrojíme, vnútornú stranu opečieme do chrumkava a pokvapkáme olivovým olejom. Potom naplníme opečeným mäsom, nakrájanou chrumkavou zeleninou. Pred podávaním polejeme jogurtovým dresingom a posypeme sušeným čili. 
 - Jogurtový dresing: V mise zmiešame jogurt, šťavu z citróna a nasekanú mätu. Ochutíme soľou, čiernym korením a dobre premiešame. Pred podávaním dobre vychladíme.
 - Náš tip: Panini sú sendviče talianskeho pôvodu. V Taliansku sa panini robia väčšinou z ciabatty, ktorá sa rozreže a naplní salámou, šunkou, syrom, mortadellou alebo niečím iným. Servírujú sa studené alebo horúce z grilu.
 
             
          
        
		  
		
		
          
         |