Pangasius s hubami (fotorecept)

Autor receptu: mojack

jednoduché a veľmi dobré.

4
porcie
20 minút
príprava
20 minút
na 190 °C

Suroviny

Postup

  1. Pláty som položila do pekáča - naozaj boli veľmi veľké- osolila a posypala korením na ryby.
  2. Pridala som trochu masla.
  3. Na panvici som do sklovita opražila 2 malé cibule.
  4. Pridala som zmes húb. Také aké narástli pod Tatrami. Podusila som to a zamiešala vajíčka. Nezabudnúliť posoliť.
  5. Praženica nemusí byt veľmi tuhá.
  6. Preložila som na ryby.
  7. Prekryla som plátkami údeného syra.
  8. A zapieklo sa to pekne do hneda.
  9. Upiekli sa zemiačiky.
  10. Dalo sa na tanier
  11. a už sa len jedlo.