Pangasius fotorecept

sonijamt - fotkasonijamt, 2. februára 2011
Pangasius (fotorecept)
Foto: sonijamt
4
porcie
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

750 g
1 ks
4 strúčiky
1/4
na posypanie rýb
na posypanie
200 g
na ryby




Postup

  1. 1

    Pangasius pod tečúcou vodou umyjeme, osolíme, posypeme paprikou a necháme chvíľu postáť.

    Pangasius (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Na masle do sklovita osmažíme nadrobno pokrájanú cibuľu a popučený cesnak. Vložíme pangasius a z oboch strán narýchlo osmažíme.

    Pangasius (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Preložíme do misy z jánskeho skla, zalejeme maslom, na ktorom sme ich vyprážali, posypeme postrúhaným syrom a nadrobno pokrájanou vňaťou.

    Pangasius (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    Pečieme vo vyhriatej rúre pri 180-200°C cca 30 min do zlatohneda. Podávame so zemiakovou kašou.

    Pangasius (fotorecept) - obrázok 4

Diskusia k receptu

kata50
Pangasius je výborná jemná ryba. Skúste pred tým syrom ešte vyliať na rybu domáce lečo, potom syr a dať zapiecť. Je to tiež veľmi chutné.
garanco
Práve sa mi rozmrazil pangasius, spojím Tvoj recept s odporúčaním @katky a obed bude na svete!
sonijamt
ďakujem:-) a s tým lečom to určite vyskúšam, ryby robíme dosť často, môže to byť dobré:-)
elekra
Krásne to vyzerá! Rybku my môžeme a určite aj vyskúšame!
ocino4
ukladám,vyskúšam,a kde sa ti na foto vyparila tá petržlenová vňať-hi
sonijamt
:-))) no žiaľ sa mi do jedného bodu 3 fotografie nedali načítať, tam som mala nafotený syr aj petržlen:-)
tinca
aj pre mňa je tnto rcp veeeľmi jedlý
cica2
vyzerá supér, ryby máme velmi radi!...kk ;-)
cica2
vyzerá supér, ryby máme velmi radi!...kk ;-)
wegar
Syr s rybou je brutálna kombinácia. Kôrka sa dá spraviť z byliniek, vajíčka, jogurtu...
aja1616
@Sonijamt včera som toto varila a musím povedať, že to bolo veľmi dobré a veľmi chutné, všetci si pochvaľovali. Odporúčam tento recept a s tým syrom je to fantastické.
zuzana67
Mňam, rybky máme radi, ale väčšinou ich pripravujem na diétny spôsob, syn má pankreatickú diétu.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia