Palacinky Gundel
Marek Kökeny
kuchár hotela Clavis v Lučenci, 22. októbra 2010
kuchár hotela Clavis v Lučenci, 22. októbra 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
Postup
-
1
Z vajec, mlieka, múky a oleja vymiešame palacinkové cesto, z ktorého upečieme palacinky.
- 2
Plnku pripravíme z mletých orechov, ktoré zalejeme mliekom, pridáme rum, cukor a hrozienka a povaríme.
- 3
Palacinky naplníme orechovou zmesou. Podávame s roztopenou čokoládou (alebo čokoládou uvarenou z kakaa, práškového cukru a masla) a so šľahačkou. Palacinky naplníme a polejeme čokoládou. Zdobíme šľahačkou.
Tiež palacinky:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu