Foto: girka
Oblubena rychla a osvežujúca torta s jahodami.
10
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
60 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Urobiť palacinky : cesto zo surovin nad jahodami. Upiect na panvici bez oleja.
- 2
Pripraviť plnku: dať variť mlieko, v troške mlieka rozhabarkovať žĺtky a múku a priliať do mlieka v hrnci, uvariť ako puding. Puding necháme vychladnúť.Maslo vymiešať s cukrom a zmiešať s vychladnutým pudingom.
- 3
Očistiť, umyť a pokrájať jahody na plaátky.Vrstviť palacinky,plnku a jahody. Nechať postáť v chladničke a podávať vychladené.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu