Pácované morčacie soté

zlota1 - bez fotkyzlota1, 3. decembra 2013
Pácované morčacie soté
Foto: zlota1
3-4
porcie
12 h minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

1 ks
cca 1 dl
1 PL
pol kelímka
2 - 3 ks

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Mäso umyjeme,osušíme a nakrájame na slížiky.Cibuľky,alebo jednu menšiu cibuľu očistíme a nakrájame nadrobno,presypeme do misky kde budeme mäso pácovať.K cibuli pridáme kečup,horčicu,sójovú omáčku,vajce,olej,chilli,cesnak buď pretlačíme,alebo dáme sušený,cukor,smotanu,soľ a korenie.Všetko dobre premiešame,aby sa ingrediencie dobre spojili a vsypeme mäso,premiešame,aby bolo všetko mäso ponorené v páce a odložíme do chladu do druhého dňa.

    Pácované morčacie soté - obrázok 1
  2. 2

    Na panvici si rozpálime olej,alebo tuk a vlejeme mäso aj s pácom,opekáme domäkka.Ako príloha sú vhodné zemiaky,aj ryža a čerstvý zeleninový šalát.dobrú chuť.Mäso sa dá obmieňať,aj kuracie,alebo bravčové chutí dobre.

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu
ja to davam na panvicu ako drobne placky a tak to aj servirujem ako male rezniky (ze to nemiesam, ale iba otocim ked je spodna strana hotova)

Pridaj komentár k receptu: