Pácované morčacie soté

Autor receptu: zlota1

3-4
porcie
12 h minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Mäso umyjeme,osušíme a nakrájame na slížiky.Cibuľky,alebo jednu menšiu cibuľu očistíme a nakrájame nadrobno,presypeme do misky kde budeme mäso pácovať.K cibuli pridáme kečup,horčicu,sójovú omáčku,vajce,olej,chilli,cesnak buď pretlačíme,alebo dáme sušený,cukor,smotanu,soľ a korenie.Všetko dobre premiešame,aby sa ingrediencie dobre spojili a vsypeme mäso,premiešame,aby bolo všetko mäso ponorené v páce a odložíme do chladu do druhého dňa.
  2. Na panvici si rozpálime olej,alebo tuk a vlejeme mäso aj s pácom,opekáme domäkka.Ako príloha sú vhodné zemiaky,aj ryža a čerstvý zeleninový šalát.dobrú chuť.Mäso sa dá obmieňať,aj kuracie,alebo bravčové chutí dobre.