Pácované morčacie soté
Autor receptu: zlota1
3-4 porcie |
12 h minút príprava |
15 minút tepelná úprava |
Postup- Mäso umyjeme,osušíme a nakrájame na slížiky.Cibuľky,alebo jednu menšiu cibuľu očistíme a nakrájame nadrobno,presypeme do misky kde budeme mäso pácovať.K cibuli pridáme kečup,horčicu,sójovú omáčku,vajce,olej,chilli,cesnak buď pretlačíme,alebo dáme sušený,cukor,smotanu,soľ a korenie.Všetko dobre premiešame,aby sa ingrediencie dobre spojili a vsypeme mäso,premiešame,aby bolo všetko mäso ponorené v páce a odložíme do chladu do druhého dňa.
- Na panvici si rozpálime olej,alebo tuk a vlejeme mäso aj s pácom,opekáme domäkka.Ako príloha sú vhodné zemiaky,aj ryža a čerstvý zeleninový šalát.dobrú chuť.Mäso sa dá obmieňať,aj kuracie,alebo bravčové chutí dobre.
|