Ovsený puding

Ivan Kotzig
gazda z vidieckej reštaurácie U Juhása v Košariskách, 26. októbra 2012 13:17
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Ovsený pudingFoto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

200 g
1 l
50 g
hrsť
200 ml
4 PL
4 ks
1 PL
1 KL, strúhaný
1 pl, strúhaná
TIP: Sledujte Varecha.sk na YouTube www.youtube.com/varechaTV

Postup prípravy

  1. 1

    Nachystáme si všetky suroviny. Dáme variť mlieko s cukrom a hrozienkami. Pridáme ovsené vločky a stíšime plameň. Bez prerušenia miešame, kým sa ovos neuvarí domäkka, asi 15 minút.

  2. 2

    Pridáme všetky ostatné suroviny. Vypneme plameň a miešame ešte 2 minúty. Ak je puding hustý, prilejeme trochu mlieka.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist