Ovsená bábovka fotorecept
Foto: ancicka
Toto je zdravý a rýchly variant pečenia. Bábovka je veľmi chutná, mäkučká.
15 minút
príprava
príprava
45 minút
na 170 °C
na 170 °C
Suroviny
3 hrnčeky |
|
3 ks |
|
3 PL |
|
1 hrnček |
|
1 hrnček (alebo kyslá smotana) |
|
2 PL roztopená |
|
1 ČL |
|
1 ČL |
|
sušené |
|
|
|
posekané |
|
kúsok |
|
Postup
-
1
1 hrnček = 250 ml. Vločky rozmixujeme a...
-
2
... dáme do misky. Ja som použila jablkové pyré domáce, sú to jablká iba rozvarené bez cukru. /A čo je hlavné, tak som zabudla pridať med a po upečení som preto jemne bábovku pocukrovala, ale vôbec nebolo cítiť na chuti, že tam chyba med. Bola dostatočne na môj vkus sladká./ Všetky suroviny spolu zmiešame a
-
3
vylejeme do bábovkovej formy. Upečieme.
-
4
Dobrú chuť!
ano,,aj ja som chcela na tu Heru upozorniť. Anička to tam určite dopíše.
Zeby postruhanym jablkom?
aj tak sa dá!!