Orechový baranček z treného cesta

Foto: katarinalucanova
Orechový baranček z treného cesta.
1 ks
porcia
porcia
10 minút
príprava
príprava
40 minút
na 170 °C
na 170 °C
Postup
-
1
Cukor, žĺtky a maslo vyšľaháme do peny. Pridáme múku s práškom do pečiva, sneh vyšľahaný z bielkov a zľahka premiešame. Nakoniec vmiešame orechy, kandizované ovocie a nasekanú čokoládu.
- 2
Formu na barančeka vymastíme maslom a vysypeme múkou. Cesto rovnomerne rozotrieme do formy a upečieme (40 minút na 170 °C).
- 3
Po upečení vyklopíme barančeka z formy, posypeme cukrom alebo polejeme čokoládovou polevou.
Tiež baranček:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu