Foto: herarecepty
Komerčný recept
6
porcií
porcií
Postup
-
1
Do silikónovej formy vlejte rozpustenú bielu čokoládu a po vychladnutí pomocou kefky nastriekajte tmavou čokoládou škvrnky.
- 2
Mlieko priveďte do varu spolu s cukrom a dužinou z vanilkového struku, potom pridajte škrob a dobre prevarte. Zložte zo sporáka a šľahajte, kým masa nevychladne. Po vychladnutí zašľahajte tuk maslová príchuť.
- 3
Hotový krém nastriekajte pomocou vrecúška do čokoládovej škrupinky. Stred škrupinky nechajte voľný pre náplň - vaječný likér.
- 4
<b>Tip:</b><br /> Ak nemáte silikónové formy, môžete si pomôcť vareškou alebo naberačkou obalenou vo fólii.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu