Opekané čínske rezance alebo špagety so zeleninou
lacné, rýchle a chutné jedlo
6-8
porcií
porcií
10 minút
príprava
príprava
30 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Uvaríme si sójové rezance alebo kocky a necháme vychladnúť. Uvaríme špagety alebo čínske rezance a dáme odkvapkať.
- 2
Do hrnca nakrájame čínsku kapustu, nastrúhame mrkvu a pridáme kukuricu. Trochu podlejeme vodou a dáme variť. Pridáme aj uvarené sojové rezance. ( sójové rezance sú dobrovoľné, prvýkrát som ich nedávala ale nič na tom neskazia :) Osolíme, okoreníme a keď mrkva pustí šťavu tak prebytočnú vodu vylejeme. Necháme poriadne zmäknúť a dáme do zmesi syr z črievka. ten sa pekne spojí so zmesou. Odstavíme.
- 3
Rezance alebo špagety trochu opražíme na oleji, dáme na tanier spolu s uvarenou zmesou. Dobrú chuť :)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
súhlasím, že by si to Číňania zlízli :-))