Omeleta s tofu

redakcia - fotkaredakcia, 14. júla 2009 13:32
Ďalšie recepty »

Suroviny

600 g
3 ks
3 ks
2 PL
175 ml
2 PL
2 PL
1 strúčik
150 g
Varecha.sk na Instagrame: Followuj @varechask

Postup prípravy

  1. 1

    Tofu roztlačíme vidličkou, vmiešame doň rozšľahané vajcia, nakrájanú cibuľku, osolíme a okoreníme.

  2. 2

    Na väčšej panvici rozohrejeme 1/2 PL oleja a nalejeme naň osminu zmesi z vajec a tofu. Omeletu pražíme dozlatista asi 4 minúty z každej strany. Postupne takto upražíme ďalšie omelety.

  3. 3

    Hotové omelety ukladáme na ohňovzdornú misu a dáme do slabo vyhriatej rúry, aby nevychladli.

  4. 4

    Do panvice, v ktorej sme robili omelety, nalejeme vývar, vypečenú šťavu z dna zoškriabeme, premiešame a necháme zovrieť.

  5. 5

    Pridáme sójovú omáčku, víno, cesnak, hrášok a 3 minúty varíme. Omelety podávame s omáčkou.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist