Postup
-
1
Tofu roztlačíme vidličkou, vmiešame doň rozšľahané vajcia, nakrájanú cibuľku, osolíme a okoreníme.
- 2
Na väčšej panvici rozohrejeme 1/2 PL oleja a nalejeme naň osminu zmesi z vajec a tofu. Omeletu pražíme dozlatista asi 4 minúty z každej strany. Postupne takto upražíme ďalšie omelety.
- 3
Hotové omelety ukladáme na ohňovzdornú misu a dáme do slabo vyhriatej rúry, aby nevychladli.
- 4
Do panvice, v ktorej sme robili omelety, nalejeme vývar, vypečenú šťavu z dna zoškriabeme, premiešame a necháme zovrieť.
- 5
Pridáme sójovú omáčku, víno, cesnak, hrášok a 3 minúty varíme. Omelety podávame s omáčkou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu