Omeleta s tofu
Autor receptu: redakcia
Postup- Tofu roztlačíme vidličkou,
vmiešame doň rozšľahané
vajcia, nakrájanú
cibuľku, osolíme a okoreníme.
- Na väčšej panvici
rozohrejeme 1/2 PL oleja
a nalejeme naň osminu
zmesi z vajec a tofu. Omeletu
pražíme dozlatista asi
4 minúty z každej strany. Postupne takto upražíme
ďalšie omelety.
- Hotové
omelety ukladáme na
ohňovzdornú misu a dáme
do slabo vyhriatej rúry,
aby nevychladli.
- Do panvice,
v ktorej sme robili
omelety, nalejeme vývar,
vypečenú šťavu z dna
zoškriabeme, premiešame
a necháme zovrieť.
- Pridáme sójovú omáčku,
víno, cesnak, hrášok
a 3 minúty varíme. Omelety
podávame s omáčkou.
|