Foto: danculka
Recept z odpaľovaného cesta som si prispôsobila sama..
60 minút
príprava
príprava
Suroviny
2 dl |
|
70 g |
|
110 g |
|
1/2 k.lyž. |
|
3 ks |
|
1 ks, paprikový /pikant/ |
|
50 g |
|
2 lyžice |
|
1 lyž. |
|
použijú sa na ozdobu venčekov Zavarené malé |
|
Postup
-
1
Do vody dáme tuk,soľ a privedieme do varu ,zavaríme do toho múku ,aodstavíme...
-
2
Do tejto masy zašlaháme vajíčka celé a vreckom na zdobenie dáme na plech, na ktorom je papier na pečenie,robíme aj venčeky aj tyčinky..a na vrch posypeme vegetou,alebo hrubou soľou
-
3
Upečené..poprekajujeme a plníme...
-
4
Urobíme plnku , zo syra ,masla,tvarohu,majonézy,vymiešame do peny a dáme do vrecka na zdobenie...
-
6
Hríbikmi ozdobíme venčeky v strede,...podávame k bielemu vínu,dobrú sviatočnú chuť..
Diskusia k receptu