Nepečený kokosový cheesecake
Nepečený kokosový cheesecake

Nepečený Raffaello cheesecake ako pravé Raffaello

frommykitchendotcom - bez fotkyfrommykitchendotcom, 7. novembra 2021

Fantasticky krémový a chutí naozaj úžasne. Kto neochutná, neuverí :)

40 minút
príprava

Suroviny

200 g
50 g mleté
125 g
5-6 PL
350 ml
1 bal.
400 g (Lučina, Philadelphia...)
120 g
200 g
50 g
50 g
Ganache:
150 g
75 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pripravíme si formu s priemerom 22 cm. Zomleté maslové sušienky zmiešame s mletými mandľami a rozpusteným maslom. Pridáme mlieko. Dostaneme mäkšiu zmes, s ktorou sa dobre pracuje. Natlačíme ju rukami na dno formy. Takto pripravený korpus dáme do chladu kým si pripravíme krém.

  2. 2

    Čokoládu roztopíme nad parou a necháme trochu vychladnúť. Mixérom vymiešame krémový syr s práškovým cukrom. K tomu dodáme roztopenú čokoládu a ešte chvíľu miešame. Nasypeme kokos a mandľové lupienky a lyžicou zamiešame. V druhej nádobe vyšľaháme smotanu so Smetafixom. Následne ju opatrne vmiešame do syrovej zmesi. Krém nanesieme na vychladený korpus a vrátime do chladničky.

  3. 3

    Ganache: Smotanu zohrejeme a za stáleho miešania v nej rozpustíme bielu čokoládu. Hotovú ganache rovnomerne vylejeme na cheesecake a necháme na pár hodín stuhnúť.

  4. 4

    Viac chutných receptov na instagrame @frommykitchendotcom

    Nepečený Raffaello cheesecake ako pravé Raffaello - obrázok 4
Recept je zaradený do kategórií:
Dezerty, Na sladko, Nepečené cukrovinky, Zákusky

Diskusia k receptu


Zaujímavé video z archívu TV Varecha