Kokosový cheesecake
Zlata Bialončíková a Monika Čarnogurská
cukrárky Nestville Chocolate v Hniezdnom, 26. septembra 2021
cukrárky Nestville Chocolate v Hniezdnom, 26. septembra 2021
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
12
porcií
porcií
30 minút
príprava
príprava
7 minút
na 180 °C
na 180 °C
Postup
-
1
Maslové sušienky rozmixujeme a zalejeme roztopeným maslom. Zmiešame a zmes natlačíme na dno tortovej formy a dáme zapiecť do rúry pri 180 stupňoch na 7 minút.
- 2
Bielu čokoládu roztopíme nad parou, necháme mierne vychladnúť. Všetky suroviny na plnku spolu premixujeme a zmes nalejeme na vychladnutý sušienkový korpus.
- 3
Cheesecake dáme stuhnúť do chladničky na 4 hodiny. Dozdobíme podľa chuti kokosom, roztopenou čokoládou alebo ovocím.
Tiež kokosový cheesecake:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu