superrýchlovka
Postup
-
1
spodok tortovej formy 22cm si vyložíme alobalom.Keksy si pomelieme pridáme mleté mandle,zmäknuté maslo a vypracujeme hladkú zmes ktorú vyhladíme na spodok tortovej formy a dáme stuhnúť do chladničky.Medzitým si umyjeme ovocie a pripravíme náplň.Šlahačkovú smotanu si vyšľaháme do tuha primiešame práškovy cukor,kyslú smotanu,vanilkový cukor a citrónovu šťavu Na stuhnutú keksovú zmes poukladáme ovocie nahustejšie ja ich mám trochu naredšie viac nebolo
-
2
pripravíme si želatínový stužovač podľa návodu a postupne pršľahávame k nemu smotanovú zmes nalejeme do tortovej formy a dáme stuhnúť do chladničky.
-
3
Po stuhnutí ozdobíme podľa svojej fantázie nakrájame a môžme podávať
Diskusia k receptu