Foto: Matus113
Ak máte radi jahody, tak skúste pripraviť pre svojich najbližších alebo návštevu tento jednoduchý koláč. Určite Vás pochvália.
4-5
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Umyjeme 500 gramov jahôd. Do tortovej formy dáme na spodok okrúhle piškóty.
- 2
Podľa chuti zmiešame 5 smotán s práškovým cukrom a dvoma vanilkovými cukrami. Premiešame. Polovičku smotany nalejeme na piškóty a rovnomerne rozotrieme. Pokrájame polovicu jahôd. Spravíme ďalšiu vrstvu piškót.
- 3
Nalejeme zvyšok smotany a opäť rovnomerne rozotrieme. Na vrch nakrájame zvyšok jahôd. Dáme do chladničky na 10 až 12 hodín. (môžeme prikryť fóliou aby torta v chladničke nenapáchla). Po 12 hodinách je torta hotová.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu